Drum Club: Dj Form, Romskip&Planeter, Dj Subway (NO)

Tekst fra arrangør:

Det er en stund siden Stian aka. DJ Form har hatt tid til å spille på Drum Club, derfor skal han spille i hele TO timer denne kvelden, det gledes! Anwar (Subway) og Kasper (Planeter) skal spille back2back, hva annet trenger du egentlig? Drum&Bass, Drum&Bass, Drum&Bass og mer Drum&Bass!

DJ FORM (Subtitles / Engine Music / Drum Club)
DJ Form (Stian Heggernes) er en norsk DJ, produsent og designer, og er alt annet enn en nybegynner i Drum&Bass-scenen. Siden tidlig 90-tallet herjet Form klubbscenen i Bergen og Norge sammen med sin gode venn TeeBee. Som designer har han hatt en finger med i spillet av det grafiske på det meste av det som ble gitt ut av album og plakater innen den norske Drum&Bass-scenen. Men det var ikke før han flyttet til London på slutten av 90-tallet at han skulle være med å prege det visuelle utrykket for hele Drum&Bass-scenen. I flere år jobbet Stian sammen med sin partner Mike Engine som designere for prominente artister som Goldie og hans legendariske plateselskap Metalheadz, Kryptic Minds & Leon Switch knallharde Defcom Records og for det meste av designen til TeeBee´s Subtitles. Han har også stått bak visuelle profiler og designet til artister som Noisia, Phace & Misanthrop, Break og Lenzman for å nevne noen. På Midten av 2000 tallet startet Stian og Mike plateselskapet Engine Music, hvor de har gitt ut låter fra artister som Noisia, Break og TeeBee.

DJ SUBWAY (Drum Club / Room 101 / The Villa)
En viktig og markant skikkelse i den norske Drum&Bass-scenen de siste 20 årene, med over 10 års fast residency som DJ på legendariske The Villa i Oslo. Spillestilen hans er mørk og røff i kantene.
http://www.facebook.com/djsubwaynorway/

ROMSKIP & PLANETER (Drum Club / Nabovarsel / Klubb Klubb)
Bergens ukronede basskonge, har vært med å sette sitt personlige preg på klubbscenen i Bergen i en årrekke, og står bak klubbkvelder som legendariske Nabovarsel og Klubb Klubb.
http://www.mixcloud.com/romskip_planeter


Taket skal ned, skoene skal brenne og svetten skal renne, VI GLEDER OSS!


ØSTRE / LØRDAG 8. DESEMBER / Kl. 23-03 / 18 år ID / CC: 100,-

Bli medlem av Drum Club: https://www.facebook.com/drumclubbergen

By: Østre