Karl Bird, Dj Subway, Romskip & Planeter (NO)

Tekst fra arrangør:

Drum Club er som et musikalsk lokomotiv som aldri stopper, og denne gangen har vi gleden av å kunne presentere en av Bergens mest hardtarbeidende DJ's, ingen ringere enn Karl Bird!


KARL BIRD er en av de opprinnelige medlemmene av Sista Låten og primusmotor bak drum&bass klubbkvelden d&b society, som siden sin oppstart i 2017 har rukket å ha hele syv arrangementer. Når han ikke smeller ut kickass drum&bass, beriker han Bergens dansegulv med sitt varierte musikalske mangfold innen digitalmusikk fra varm house til suggerende techno. Nå er det ikke house eller techno Drum Club driver med, så denne kvelden er det kickass drum&bass Karl skal øse ut over dansegulvet.
http://soundcloud.com/birdock


+ Drum Club DJ's:

DJ SUBWAY (Drum Club / Room 101 / The Villa)
En viktig og markant skikkelse i den norske Drum&Bass-scenen de siste 20 årene, med 10 års residency som DJ på legendariske The Villa i Oslo. Spillestilen hans beskrives som mørk og røff i kantene, og han er kjent for sine egenskaper som en meget teknisk dyktig vinyl-DJ.
http://soundcloud.com/djsubway

ROMSKIP&PLANETER (Drum Club / Nabovarsel / Klubb Klubb)
Bergens ukronede basskonge, har vært med å sette sitt personlige preg på klubbscenen i Bergen i en årrekke, og står bak klubbkvelder som legendariske Nabovarsel og Klubb Klubb.
http://www.mixcloud.com/romskip_planeter


Taket skal ned, skoene skal brenne og svetten skal renne, VI GLEDER OSS!ØSTRE / LØRDAG 25. AUGUST / Kl. 23-03 / 18 år ID / CC: 100,-

Bli medlem av Drum Club: http://facebook.com/drumclubbergen

...

Om Drum&Bass:
Drum&Bass (ofte forkortet drum 'n' bass eller d'n'b) er en elektronisk musikksjanger som utviklet seg til en egen sjanger i midten av 90-tallet. Sjangeren er karakterisert av raske rytmer med ekstra mye bass, i tillegg til en ofte travel basstromme. Du har garantert hørt Drum&Bass før uten å ha vært klar over det, og artister av mer kommersiell apell som kan nevnes er Boomfunk Mc's, Rudimental, Chase & Status, Pendulum og Nero for å nevne noen. Av den mer 'ekte' sorten, bør en sjekke ut artister som Audio, Dom&Roland, Ed Rush, High Contrast, Lenzman, Ulterior Motive, Noisia og vår egen norske helt fra Bergen TEEBEE (Calyx & TeeBee).


By: Østre