Dj Subway, Romskip & Planeter, Dj Form

Tekst fra arrangør:

Dagen før den store nasjonale festdagen, smeller Drum Club til med en heindundranes festkveld på Østre! Tre av norges dyktigste Drum&Bass DJ's skal stå bak platespillerne med platebaggene stappfulle av urban dansemusikk fylt til randen med bass!

Taket skal ned, skoene skal brenne og svetten skal renne!


Teh DJ's:

DJ SUBWAY (Drum Club / Room 101 / The Villa)

En viktig og markant skikkelse i den norske Drum&Bass-scenen de siste 20 årene, med 10 års residency som DJ på The Villa i Oslo. Spillestilen hans beskrives som røff og mørk i kantene, og han er kjent for sine egenskaper som en meget teknisk dyktig vinyl-DJ.
http://soundcloud.com/djsubway
_

ROMSKIP&PLANETER (Drum Club / Nabovarsel / Klubb Klubb)

Bergens ukronede basskonge, har vært med å sette sitt personlige preg på klubbscenen i Bergen i en årrekke, og står bak klubbkvelder som legendariske Nabovarsel og Klubb Klubb.
http://www.mixcloud.com/romskip_planeter
_

DJ FORM (Drum Club / Subtitles / Engine Music)

Har gjort stor suksess i utlandet (da spesielt i London) både som artist sammen med Teebee, men også som grafisk designer med storheter som Goldie, Lenzman og Break på kundelisten.
https://www.discogs.com/artist/774944-Stian-HeggernesForvent sykt fet Drum&Bass, heftig bra lyd og en energi i DJ-boksen få kan matche!


ØSTRE / ONSDAG 16. MAI / Kl. 23-03 / 18 år ID / CC: 100,-

...

Om Drum&Bass:
Drum&Bass (ofte forkortet drum 'n' bass eller d'n'b) er en elektronisk musikksjanger som utviklet seg til en egen sjanger i midten av 90-tallet. Sjangeren er karakterisert av raske rytmer med ekstra mye bass, i tillegg til en ofte travel basstromme. Du har garantert hørt Drum&Bass før uten å ha vært klar over det, og artister av mer kommersiell apell som kan nevnes er Boomfunk Mc's, Rudimental, Chase & Status, Pendulum og Nero for å nevne noen. Av den mer 'ekte' sorten, bør en sjekke ut artister som Audio, Dom&Roland, Ed Rush, High Contrast, Lenzman, Ulterior Motive, Noisia og vår egen norske helt fra Bergen TEEBEE (Calyx & TeeBee).

By: Johanne Øra Danielsen