Hoebwooii, Jez_ebel, Joshua Amir, Potifar, Derin

Tekst av arrangør:

Viasuas er endelig klar til å sette i gang. 20 April inviterer vi til klessalg på Østre, i tillegg til det har vi konsert med 5 upcoming artister og en rå DJ fra Bergen. 
Viasuas er et bærekraftig konsept som driver med klær, second hand & vintage. Til og begynne med selger vi klær via Instagram og popup shops.
Instagram: @VIASUAS  


Popup shop: 
12:00-17:00 
Stort utvalg av klær følg med på instagram, der vil vi legge ut litt bilder av hva som vil bli solgt. Vi tar i mot kort og kontant.
Vi selger også billetter til konserten på popup shopen, så du slipper kø og har sikret deg inngang. 
Det vil også være kunst og se på eller kjøpe av Eliza Green, og tattoo sketcher av Maria Irgens 

Eliza Green er en Berlinbasert abstrakt kunstner fra Bergen som jobber med olje-, UV- og akrylmaling. Hun har dessuten tidligere vært med i Rapsspillets Obama, og gir i sommer ut sitt første soloalbum. Mer kunst stilles ut på Vault Studios i slutten av mai.


Konsert:
22:00-02:30
18+
100kr inngang
Dersom du er under 18 år må du ha med deg en verge som er over 23. 
Vergen skal være edru.

DJ: Freddy The Krüeger


Artistene:
HOEBWOOII er en ung kis med et deilig glis som setter pris på god musikk og en rolig stemning i sine låter med sine dype lyriske tekster full av mystikk. Han er ny i gamet og du kommer til å høre mye fra han fremover.

JEZ_EBEL er en jente som hovedsakelig har holdt seg i soundcloud landskapet hvor hun har laget en egen verden av elektronisk soulful bedroom-pop. Med en lettere "freidig" tekst og uskyldig ansikt har hun blant annet blitt anbefalt på P3s URØRT med sangen "GARDEN H0ES".

JOSHUA AMIR selvom han enda ikke har debutert offisielt, så har han jobbet bak kulisene med flere av de lokale artistene i Bergen. Oppvokst i London med et familietre som sprer seg rundt kloden, trekker han inspirasjon fra over hele verden. Legender som Tupac og Biggie ligger i røttene av musikken hans, men rocker en mer moderne lyd. En blanding av mørk atmosfære og harde rytmer, er han klar til introdusere seg selv til verden.

POTIFAR er en fersk artist fra Bergen by som utnytter alle hulrommene i hans travle liv til låtskriving. På sine fengende beats fant asiateren raskt sin egen stil innenfor pop&hiphop som ingen kan ta fra han.


DERIN er en fresh artist rett fra gaten i Bergen. Med en mean flow og groovy beats, kan Derin lage stemning på scener og lokaler. 
Hans debut singel «pussy» fenget fort og har nådd over 17k avspilninger!
Derin kommer til å bli en skikkelig stemningssetter for kvelden!

By: Østre