Dj Form, Romskip&Planeter, Dj Subway

Subtitles / Engine Music

Tekst fra arrangør:

 

Drum Club utvider seg og vl ønsker velkommen og presenterer vår nye resident DJ! Vi har like så godt kapret en av scenens mest kreative hoder, nemlig Stian Heggernes alias DJ FORM!

DJ FORM
DJ Form (Stian Heggernes) er en norsk DJ, produsent og designer, og er alt annet enn en nybegynner i Drum&Bass-scenen. Siden tidlig 90-tallet herjet Form klubbscenen i Bergen og Norge sammen med sin gode venn TeeBee. Som designer har han hatt en finger med i spillet av det grafiske på det meste av det som ble gitt ut av album og plakater innen den norske Drum&Bass-scenen. Men det var ikke før han flyttet til London på slutten av 90-tallet at han skulle være med å prege det visuelle utrykket for hele Drum&Bass-scenen. 

I flere år jobbet Stian sammen med sin partner Mike Engine som designere for prominente artister som Goldie og hans legendariske plateselskap Metalheadz, Kryptic Minds & Leon Switch knallharde Defcom Records og for det meste av designen til TeeBee´s Subtitles. Han har også stått bak visuelle profiler og designet til artister som Noisia, Phace & Misanthrop, Break og Lenzman for å nevne noen. På Midten av 2000 tallet startet Stian og Mike plateselskapet Engine Music, hvor de har gitt ut låter fra artister som Noisia, Break og TeeBee.

+

ROMSKIP&PLANETER / DJ SUBWAY
Drum Clubs faste DJs, Romskip&Planeter og DJ Subway, skal som vanlig rive ned taket med fet Drum&Bass og Jungle av høyeste kaliber. Begge er veteraner som i en årrekke har satt sitt preg på Bergen og Oslos uteliv med klubbkvelder som Nabovarsel, Klubb Klubb, Room 101 og Riot Club!


https://www.discogs.com/artist/774944-Stian-Heggernes
http://www.mixcloud.com/romskip_planeter
http://soundcloud.com/djsubway

Forvent sykt fet Drum&Bass, heftig bra lyd og en energi i DJ-boksen få kan matche!


ØSTRE / LØRDAG 24. MARS / Kl. 23-03 / 18 år ID / CC: 100,-

Bli medlem av Drum Club: https://www.facebook.com/drumclubbergen

...

Om Drum&Bass:
Drum&Bass (ofte forkortet drum 'n' bass eller d'n'b) er en elektronisk musikksjanger som utviklet seg til en egen sjanger i midten av 90-tallet. Sjangeren er karakterisert av raske rytmer med ekstra mye bass, i tillegg til en ofte travel basstromme. Du har garantert hørt Drum&Bass før uten å ha vært klar over det, og artister av mer kommersiell apell som kan nevnes er Boomfunk Mc's, Rudimental, Chase & Status, Pendulum og Nero for å nevne noen. Av den mer 'ekte' sorten, bør en sjekke ut artister som Audio, Dom&Roland, Ed Rush, High Contrast, Lenzman, Ulterior Motive, Noisia og vår egen norske helt fra Bergen TEEBEE (Calyx & TeeBee).

By: Drum Club