Olle Abstract, Martin Abelvik (NO)

Olle flyr opp fra hjemmebane Oslo for å snurre plater og mikse all night long oppe på Østre. Med han er SMV-labeleier Martin Abelvik, som Olle ble kjent med da han sendte inn den meget gode låta Solar Flexus til desemberutgaven av podcasten LYD, som debuterer live i løpet av kvelden. 

OLLE ABSTRACT
Olle Abstract har spilt dansemusikk på raves/fester/klubber i Oslo siden 1991 og spiller herlig spretten klubbmusikk på kryss og tvers i landskapet House, techno og Oslo-Disco. Olle var lydsporet til 2 generasjoner på lørdagskveldene på P3 fra 1994 – 2009. Han var også den første DJen i Norge til å utgi egen mix-CD i 1996. I den seneste tiden har Abstract fått masse velfortjent oppmerksomhet med den norske podcasten «LYD» som han gir ut gratis via Soundcloud hver måned.
https://soundcloud.com/olle-abstract/lyd-new-norwegian-sounds-january-2018-by-olle-abstract

MARTIN ABELVIK
Martin Abelvik er fra Sunnmøre, men har siden 2014 vært basert i Bergen. Oppveksten var sterkt preget av musikk, med bakgrunn som klassisk trent pianist og senere gitarist. Han har tidligere vært produsent for den nå verdenskjente Sigrid, produserer for tiden artistene HVN og André Øy, men hovedfokuset ligger i soloprosjektet under eget navn som slipper debuten «Gleemer» 2. Februar. Musikken Abelvik lager på egen hånd er fri og søkende, med en fot plantet i moderne house og den andre i elektronisk avant-garde. Gjennom hans nyetablerte label SMV slipper han og et knippe medsammensvorne ny spennende elektronisk musikk med en bred sjangertilnærming, med 4 tilbakelagte utgivelser i 2017, og 8 planlagte i 2018.
https://soundcloud.com/slowmotionviolence/smv-mix-episode-01-martin-abelvik

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Techno, house, disco++
Age: 18+
Tickets: 100,-
Pre sale: https://ekko.ticketco.no/

By: Østre