Romskip&Planeter, Dj Subway, Dj Morriz (NO)

Tekst fra arrangør:

 

Nytt år, nye klubbkvelder å gå på! Etter en meget vellykket kveld med Teebee 2. juledag, hviler vi ikke på lauvbærene, men setter så like i gang det nye året med en heidundrandes kveld fylt med bass og beats DRUM CLUB - Drum&Bass style!


Line up:

ROMSKIP OG PLANETER
DJ SUBWAY 
(Drum Club. Nabovarsel. Room 101)

http://www.mixcloud.com/romskip_planeter
http://soundcloud.com/djsubway

+ Special guest:
DJ MORRIZ
(Death Star Disco. Bergen)

http://www.mixcloud.com/wingaard/


Drum Clubs faste DJs, Romskip&Planeter og DJ Subway, skal som vanlig rive ned taket med fet Drum&Bass og Jungle av høyeste kaliber. Begge er veteraner som i en årrekke har satt sitt preg på Bergen og Oslos uteliv med klubbkvelder som Nabovarsel, Klubb Klubb, Room 101 og We Love D&B!

Denne kvelden har vi invitert med oss en spesiell gjest!

DJ MORRIZ
DJ Morriz er en undergrundsdj fra bergen som spiller vinylplater i sjanger som drum&bass, dubstep, hip hop, minimal techno, tech house og psytrance. Morriz har spillt på konsepter som Ploink, Group Therapy, Thuesdays Night Toes (T.N.T.) Late Nigth Show, Oslo Bassradio, Zonehaus, Klubb Kveld, Sista låten, Sista Festen og var dj i kolektiv Death Star Disco. Han har også spillt på utesteder som Fugazzi, Hausmania, Folk og Røvere, Pulse, Zupperia, Teknikerkroen og Kosmo.


Forvent sykt fet Drum&Bass, heftig bra lyd og en energi i DJ-boksen få kan matche!


ØSTRE / LØRDAG 27. JANUAR / Kl. 23-03 / 18 år ID / CC: 100,-

Bli medlem av Drum Club: https://www.facebook.com/drumclubbergen

...

Om Drum&Bass:
Drum&Bass (ofte forkortet drum 'n' bass eller d'n'b) er en elektronisk musikksjanger som utviklet seg til en egen sjanger i midten av 90-tallet. Sjangeren er karakterisert av raske rytmer med ekstra mye bass, i tillegg til en ofte travel basstromme. Du har garantert hørt Drum&Bass før uten å ha vært klar over det, og artister av mer kommersiell apell som kan nevnes er Boomfunk Mc's, Rudimental, Chase & Status, Pendulum og Nero for å nevne noen. Av den mer 'ekte' sorten, bør en sjekke ut artister som Audio, Dom&Roland, Ed Rush, High Contrast, Lenzman, Ulterior Motive, Noisia og vår egen norske helt fra Bergen TEEBEE (Calyx & TeeBee).

By: Pål