Softcore Untd., Eirik Aas

Vibbefanger - NO

Tekst fra arrangør:

Vi i Vibbefanger gønnar opp dobbelkonsert med to av våre favoritter på samme kveld. Håpar å se masse fine og snille fjes♥ Under kan du lese litt om begge to.


Softcore Untd.
Softcore untd. består av Emir Hindic og Mathias Humlen fra Sushi x Kobe, samt Andreas Høvset og Vetle Junker fra Verdensrommet.

Prosjektet startet da Emir så Verdensrommet spille en så vidt ferdig versjon av låten Aldri igjen på Ekkofestivalen i Bergen i 2015. Emir spurte om han kunne komme ned i studio og legge på et vers, og etter verset var spilt inn, spilte de inn et par skisser til. Resultatet har etter hvert blitt til fire låter, som skal gis ut via et samarbeid mellom Eget Selskap og Vibbefanger i 2017. Prosjektet er et samarbeidsprosjekt, og mens Andreas, Vetle og Mathias er produsenter, er Andreas og Emir tekstforfattere.

Musikken befinner seg et sted midt i mellom der Sushi x Kobe og Verdensrommet befinner seg - 808-trommer, saksofoner og jazzgitarer. De to vokalistene veksler sømløst mellom sine partier, og bidrar til et lydbilde som er vanskelig å sette i bås med sjangerbegreper.


Eirik Aas
Eirik Aas fra Hester V75 er det friskeste pustet i rap-norge akkurat nå. Selv om han kanskje er den mest anonyme av de tre frontfigurene i Hester, viser han at han virkelig mestrer det å kunne stå på helt egne ben.

"Aas behersker den syngeorienterte rapstilen bedre enn de fleste og leker seg gjennom klassiske skrytelåter som mer sårbare, åpenhjertige skriftemål."- skriver Bergens Tidende som ga han (og produsent Vetle Junker) terningkast fem EPen "Skogen".

Samme dag slipper Eirik og Gowmar sin nye slow-jam-banger "Deltid".
___________________________________________________________

Sjekk ut vår nye liste "Rolige Vibber" som e offesielt blitt en del av Spotify sine hip hop-spillelister her:

https://open.spotify.com/user/vibbefanger/playlist/6TifDWg96oGJawuWMFle4P

By: Pål