Mira Mark, Dj Subway, Romskip & Planeter (NO)

Tekst fra arrangøren:

Etter den store suksessen med den første Drum Club kvelden som vi hadde i september, fortsetter vi nå videre med å booke en av Norges dyktigste Drum&Bass DJ's, den enestående Mira Mark!

Mira Mark startet sin DJ-karriere i 2012, og har på kort tid rukket å få spillejobber på de største klubbene i Oslo. Hun er også resident DJ på Drum&Bass-klubbkvelden ROOM 101 på det legendariske utestedet The Villa, og hun har allerede spilt med store navn som Marcus Intalex, Jubei, Calibre og Tony Anthem (Future Prophecies). Hun har også representert norsk Drum&Bass miljø med å spille på større festivaler som Outlook, Midnight Sun og Solar. 

Hennes spillestil er flytende, dyp og til tider mørk, men veldig energisk, og hun er kjent for å «rive ned taket» på de fleste klubber hun spiller på. Hun er et fyrverkeri av en DJ, og nyter stor respekt innen Drum&Bass-miljøet som en superb teknisk DJ med låtvalg som alltid pusher grensene.

DJ Subway og Romskip & Planeter skal som vanlig røske opp med et all-vinyl back-2back DJ-sett!Line-up:

✪✪ MIRA MARK (ROOM 101, THE VILLA, DUB MONKEY CLUB, ELEFANT)
Soundcloud: http://soundcloud.com/miramark
Facebook: http://www.facebook.com/miradnb

✪✪ DJ SUBWAY (DRUM CLUB, ROOM 101, THE VILLA)
Soundcloud: http://soundcloud.com/djsubway
Facebook: http://www.facebook.com/djsubwaynorway/

✪✪ @ROMSKIP OG PLANETER (DRUM CLUB, NABOVARSEL, KLUBB KLUBB)
Mixcloud: http://www.mixcloud.com/romskip_planeter

- - - 

Om Drum Club:
DRUM CLUB - Drum&Bass er en nyoppstartet klubbkveld som er et samarbeid mellom to veteraner innen norsk klubbmusikk; DJ Subway fra bl.a ROOM 101 på The Villa i Oslo og Bergens store sønn Romskip&Planeter, kjent fra bl.a. Nabovarsel og Klubb Klubb.

De har nå slått seg sammen for å fremme kompromissløse klubbkvelder innenfor en klubbsjanger som ellers er sterkt underrepresentert i Bergen. DRUM CLUB har som mål å bygge opp Drum&Bass/Jungle-scenen i Bergen. Samlet representerer DJ Subway og Romskip&Planeter det beste fra hele spekteret av det Drum&Bass har å by på.

DRUM CLUB kommer også til å booke og bygge opp lokale samt nasjonale talenter så vel som mer etablerte internasjonale Drum&Bass DJ's.

Forvent sykt fet Drum&Bass, heftig bra lyd og en energi i DJ-boksen få kan matche!

Dette er andre arrangementet av dette kaliberet innenfor Drum&Bass i Bergen på flere år så vi håper på et sterkt oppmøte (fra junglist massive) for å vise alle at dette bare er starten for en strålende fremtid for Drum&Bass i Bergen!

Boyakasha!

- - - 

Om Drum&Bass:
Drum&Bass (ofte forkortet drum 'n' bass eller d'n'b) er en elektronisk musikksjanger som utviklet seg til en egen sjanger i midten av 90-tallet. Sjangeren er karakterisert av raske rytmer med ekstra mye bass, i tillegg til en ofte travel basstromme. 

Du har garantert hørt Drum&Bass før uten å ha vært klar over det, og artister av mer kommersiell apell som kan nevnes er Boomfunk Mc's, Rudimental, Chase & Status, Pendulum og Nero for å nevne noen.

Av den mer 'ekte' sorten, bør en sjekke ut artister som Audio, Dom&Roland, Ed Rush, High Contrast, Lenzman, Ulterior Motive, Noisia og vår egen norske helt fra Bergen TEEBEE (Calyx & TeeBee).
10. November / Østre, Østre Skostredet 3 / Kl. 23-03 / 18 år ID / CC: 100,-

By: Drum Club