News
Stiletti-Ana

EKKO NR.13 – ons 26. okt

På Ekkofestivalens åpningsdag kan man se på kino non stop, featuring bl.a. Dj Candle in the Wind i en synth-full, finsk delikatesse av en film, Blank Blank og Stephan Meidell maler på filmruller, Myriam Bleau har en hypnotiserende performance med elektroniske snurrebasser hun komponerer med live, og Stiletti-Ana avslutter kvelden med elektronisk musikk fra øverste hylle.
Multi: Bethan Kellough

EKKO NR.13 – tor 3. nov

På Ekko nr.13 lager Niilas et bestillingsverk til festivalen, i samarbeid med Lydgalleriet og BEK. Verket han har jobbet med i ukesvis er det ingen som vet helt hvordan blir, men talentet og drivet til den ofte omtalt "purunge" produsenten fra Bergen tyder på at det blir noe å se frem til. Både Niilas og Bethan Kellough skal fremføre på vårt ambisonics-oppsett, som er både en programvare og et fysisk høytaleroppsett for formidling av tredimensjonal lyd. Kom og se lokale talenter utfolde seg på Østre.
Ata Kak

EKKO NR.13 - lør 29. okt

Ekko inviterer til en lørdag som kommer til å ta helt av! Mens 18 djs mikser og trikser nede på Oram i Østre i 12 hele timer, spiller Gundelach, Guy Andrews, Ata Kak, Heyerdahl & Pandreas og Sex Judas live oppe i Fongaard. Her blir det fullt liv hele dagen til kl. 5 på natten, i ekte Ekko-ånd. Ta med finjusterte ører og dansesko og bli med på denne heftige kvelden på Østre.
Molly Nilsson

EKKO NR.13 – fre 28. okt

Fredag 28. oktober byr på mange spennende uttrykk på Østre, med det nye bandet til Efterklang med Tatu Rönkkö: Liima, Molly Nilsson med sin vakre vokal og DIY-estetikk, halvt gudommelige Aïsha Devi og Samuel Kerridge som tar med et lysshow uten sidestykke til sitt techno-sett. Dj Fett Burger avslutter kvelden som kun han kan. Studentradioen med "So What," har gratis utesending fra kl 19. med Trist Pike fra Oslo live.
Jenny Hval

EKKO NR.13 - fre 4. nov

Ekko avsluttes på mesterlig vis, med konserter av Jenny Hval, Pieces of Juno, Doktor Vie, Rudi Valdersnes og Andre Bratten som byr opp til et realt, verdig dansegulv på avslutningsfesten til festivalen. Siste dag for elektronisk påfyll, før alle inntrykk fra festivalen skal synke deg inn i en post-Ekko-transe.
Møster!

EKKO NR.13 – tors 27. okt

Drone-psych-spacerock-jazz, VJ Joao Perreira, lydguru Johan Berntsen og et Møster!-band i toppform er det du får på festivalens andre dag, 27.10.