OM ØSTRE

Velkommen til Lydgalleriet og Foreningen Ekkos felles nettsted og nye kulturhus ØSTRE - Hus for Lydkunst og Elektronisk Musikk.

Du finner oss midt i Bergen sentrum, i Østre Skostredet 3.

Her finner du info Ekkofestivalen, Foreningen Ekkos konserter og Lydgalleriets utstillinger, pluss alle andre arrangementer på huset.

FacebookTwitterMail
News
Konsertvisualisering – en presentasjon av projeksjonskunst og lysdesign

Konsertvisualisering – presentasjon i samarbeid med Brak

Lørdag 18. oktober arrangerer Ekko i samarbeid med Brak presentasjonen «Konsertvisualisering – en presentasjon av projeksjonskunst og lysdesign» der tre av landets fremste lysdesignere presenterer sine arbeider. Kurset er gratis for medlemmer av Brak.
KLANGKVELD #3 /// ALEXANDER VON MEHREN /// LUMIKIDE /// SEAN O'HAGAN /// DJS: YOUNG DREAMS OG HERREMANNEN

Programmet for årets klangkveld er lansert

Det blir trippel sleppfest og storfint besøk frå London når Klangkollektivet inviterer til 2-årsdag på Østre 7. november.
Dj Harvey

Programmet til Ekkofestivalen er komplett!!

Nå er programmet til Ekko nr.11 endelig komplett, siste artist ut er intet mndre enn legendariske Dj Harvey. Billettene flyr ut av døren, så nå er det på tide å planlegge. Datoer for årets festival er 17-25.oktober.
Volunteering at Ekko Festival

Frivilligportalen til Ekko nr. 11 er åpen!

Det nærmer seg Ekko-tider igjen, og påmeldingen for frivillige har nå åpnet. Lyst å bli med å lage landets fineste elektronikafestival?
Flø, Ratkje, Rishaug, Tafjord «Analogikk»

Gratis inngang på første del av åpningskvelden til Ekko nr. 11

Åpningskvelden til årets Ekkofestival byr på tredelt festivalutstilling, bestillingsverk med våre fremste samtidskomponister, kritikerrost hyllest til lydpionerer og britisk beinstødig dub. Første delen av kvelden er gratis. Velkommen på årets Ekko!
Luke Abbott

Luke Abbott erstatter The Haxan Cloak under Ekko

Luke Abbott tar over The Haxan Cloaks plass i programmet på åpningskvelden 17. oktober, etter at Haxan dessverre måtte avlyse sin planlagte opptreden. Etter utgivelse på kredible Border Community, har turnévirksomheten på klubber rundt om i hele Europa skutt fart for Abbott. Vi gleder oss!