OM ØSTRE

Velkommen til Lydgalleriet og Foreningen Ekkos felles nettsted og nye kulturhus ØSTRE - Hus for Lydkunst og Elektronisk Musikk.

Du finner oss midt i Bergen sentrum, i Østre Skostredet 3.

Her finner du info Ekkofestivalen, Foreningen Ekkos konserter og Lydgalleriets utstillinger, pluss alle andre arrangementer på huset.

FacebookTwitterMail
News

6. september: LYDGALLERIETS SALONG

Gjennom korte informative innlegg – og med en konkret utstilling som bakteppe for diskusjonen – vil Lydgalleriet lage en ramme for publikum, journalister, kunstnere og lydinteresserte av alle slag, der samtalen om det vi hører står i fokus.

Lydgalleriet Utstilling: ROOM TONE 5.–28. september

LYDHØRT er en serie av fire prosjekter utviklet for Lydgalleriet i Bergen mellom 2014-2015.Prosjektet LYDHØRT utforsker prosesser av oversettelse, transformasjon, resonans og interferens i kunsten.
DocLounge: NARCO CULTURA

17. september: DocLounge

Film nummer to av høstens DocLounge-program er den amerikansk/meksikanske dokumentaren NARCO CULTURA.
Frivilligportalen til Ekko nr. 11 er åpen!

Frivilligportalen til Ekko nr. 11 er åpen!

Det nærmer seg Ekko-tider igjen, og påmeldingen for frivillige har nå åpnet. Lyst å bli med å lage landets fineste elektronikafestival?
multi

5. september: Evig Din For Alltid

Bergensgruppen EVIG DIN FOR ALLTID er klar med sin andre plate. Bare ti måneder etter den selvtitulerte debuten som kom 1.november 2013. Platen skal feires til det fulle, fredag 5. september, med en heidundrende konsert.